O nama

Mesto gde se voda susreće sa kamenom – Ulgran granitne sudopere

Firma M trade logistic iz Kragujevca je ovlašćeni, ekskluzivni uvoznik i distributer granitnih sudopera i slavina ULGRAN, proizvedenih u Rusiji, za tržište Srbije i ostalih zemalja bivše Jugoslavije.

Stvaranje naših proizvoda je proces pretvaranja materijala u nešto posebno i unikatno. Zahvaljujući inovacijama i savremenoj tehnologiji izrade, nudimo našim klijentima funkcionalnost, dugovečnost i unikatni dizajn sudopera. Mi stvaramo proizvode, koji daruju ljudima osmeh i
doprinose osećaju maksimalnog komfora.

Ponosni smo sponzori emisije „Kuća od srca“. 

https://www.instagram.com/kuca_od_srca/?hl=sr

Naše sudopere proizvedene su po međunarodnim standardima. U proizvodnji se koriste najkvalitetniji materijali, a sam proces je automatizovan kontrolom kvaliteta u svim fazama. Sudopere su proizvedene od kompozitnog materijala i to 80% fragmentiranog kvarcnog, mineralnog materijala i 20% vezivnog, sintetičkog materijala. Debljina zidova i dubina korita daju gotovo bešuman tok vode. Zahvaljujuci specijalnom površinskom sloju želkotu, sudopere su potpuno bakteriološki ispravne, ne zadržavaju nečistoće, ne upijaju boje, otporne su na ogrebotine, a njihova boja je postojana. Zahvaljujući izuzetno kvalitetnom materijalu, imaju mehaničku čvrstoću i mogu da izdrže temperaturne prepade do 180°C. Sudopere imaju pravilnu geometriju što omogućava pravilno i potpuno naleganje na radnu površinu. Isporučuju se u kompletu sa pripadajućim sifonom, upustvom za upotrebu sa garantnim listom, a modeli koji nemaju otvor za slavinu i sa alatom za bušenje otvora. Uz pravilno održavanje, rok upotrebe naših granitnih sudopera je preko 10 godina.

ULGRAN ima sopstveni dizajnerski tim, a kao rezultat tog rada, nudimo 35 modela sudopera u 14 boja kao i 14 modela slavina u 12
boja, koji u potpunosti odgovaraju bojama sudopera. 

Sertifikat potvrđuje da je firma M trade logistic ovlašćeni, ekskluzivni uvoznik i zastupnik brenda ULGRAN.

O KOMPANIJI ULGRAN

Ulgran je jedan od vodećih prozivođača granitnih sudopera i slavina u Rusiji.

Tokom razvoja,usvojene su mnoge inovacije kao i najnaprednije i najsavremenije proizvodne tehnologije. Evropski standardi kvaliteta sudopera i slavina postignuti su zahvaljujući:

·       automatizaciji procesa u svim fazama proizvodnje

·       upotrebi opreme svetskih proizvodjača iz Evrope i SAD-a

·       visokokvalitetnim sirovinama

·       kontroli kvaliteta u svim fazama proizvodnje

·       vlastitom sistemu obuke zaposlenih

·       sopstvenom dizajnerskom birou